LEGO Pirates of the Caribbean

LEGO Pirates of the Caribbean

LEGO Pirates of the Caribbean

Ifdag finns det ingen tvekan om att vi är människor som minns alla nyanser i alla lysande George Lucas någonsin har skrivit. Serien börjar med att fånga fantastise piratskepp, som också görs till en LEGO verison LEGO The Black Pearl 4184 vilket är en riktigt bra LEGO set. Det är också där, får man anta, människor som kan minnas varenda vändning i den allt Omfattande Pirates of the Caribbean historier, alla fyra visas här. Men visa mig en person som såg den tredje Pirates filmen mer än en gång och jag ska visa dig någon med för mycket tid över.

Oavsett om det lanserades samtidigt med lanseringen av den fjärde filmen, Lego Pirates … är en mycket mer uppmuntrande än vanligt att ta filmen tie-in. Det är bara att du inte nödvändigtvis förstår (eller komma ihåg) de tomt närmare på någon av filmen från de kapade scenerna här. Då, när det sägs, är de i allmänhet färgstarka och kvick, och är inte massivt viktigt att ändå njuta puzzle-solving/scenery förstöra glädjen i själva spelet.

Genomfört i nivå med det första spelet – Förbannelse av den Black Pearl – och du låsa de andra tre titlar: död mans kista och Vid världens ände, och den nya, på Stranger Tides. Fyll i alla dessa och du kommer ändå bara att vara ca 50% av vägen genom spelet.

I likhet med tidigare Lego titlar, är den största vädjan till “completist” – de som är villiga att gå tillbaka och utforska den stora mängden upplåsbart innehåll för att slutföra alla biverkningar utmaningar och hitta alla samlarobjekt. Vanliga Lego regler som silverföremål, som kräver en explosiv vapen för att få igenom dem. Det är relativt lätt att få tag på. Du får vänta till slutet av On Stranger Tides dock få en siren (vars röst kan bryta glas), och ut över det, innan du får Blackbeard svärd och förmågan att öppna ännu fler områden och innehåll.

admin

LEGO Pirates of the Caribbean

No description. Please update your profile.

You must be logged in to post a comment

Cheap Synthroid

Synthroid is especially important during competitions and for rapid muscle growth. No prescription needed when you buy Synthroid online here. This drug provides faster conversion of proteins, carbohydrates and fats for burning more calories per day.

Cheap Abilify

Abilify is used to treat the symptoms of psychotic conditions such as schizophrenia and bipolar I disorder (manic depression). Buy abilify online 10mg. Free samples abilify and fast & free delivery.

Sponsored:

acquisto viagra

online in Italia.